Agapanthus BB

Address: Streekweg 200. 1616AN. Hoogkarspel, The Netherlands. Reservation Line: 00-31-617866964

Omgeving

West-Friesland is een regio ten noorden van Amsterdam, De BB vind u tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Deze drie steden zijn bekend vanwege hun betrokkenheid bij die hoogtijdagen van de Verenigd Oost-Indische Companie. Hoogkarspel is een van de typische West-Friese lint dorpen. U verblijft in een gevarieerd landschap van fruittuinen, weilanden, bollenvelden en traditionele West-Friese dorpen, daarnaast bevinden zich op loopafstand van Agapanthus diverse restaurants, winkels en het NS Treinstation Hoogkarspel.

Wilt u tijdens uw verblijf er op uit? In de regio zijn er tal van mogelijkheden om een dagtocht te maken. Neem de trein en wandel binnen 45 minuten over de Kaasmarkt in Alkmaar of op de wereldberoemde grachten van Amsterdam.

Duik in het rijke VOC-verleden uit de Gouden Eeuw en maak een dagtocht naar een van de drie historische Zuiderzee steden; Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Bezoek een van de historische musea of neem de authentieke stoomtrein tussen Hoorn en Medemblik. Zelfs een wandeling op het Noordzeestrand behoort tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf.

In de bed en breakfast vindt u genoeg informatie over de omgeving om er een heerlijk verblijf van te maken.

Neem de trein en loop langs de door UNESCO beschermde beroemde grachten van Amsterdam

Huur een fiets bij Agapanthus en plan een fietstocht langs de bloemenvelden

Bezoek Hoorn, wereldberoemd door de VOC, en wandel door het historische stads-centrum